Poziv na konferenciju

MEĐUNARODNA KONFERENCIJA “INTERESI, POTREBE I PRAVA”

Savez edukacijskih rehabilitatora Hrvatske organizira međunarodnu konferenciju pod nazivom “Interesi, potrebe i prava” koja će se održati od 24.-27.4.2019. godine u Šibeniku, Amadria Park hoteli. Konferencija je usmjerena na dva glavna područja: „Interesi i potrebe učenika u kontekstu obrazovnih promjena“ te „Interesi, potrebe i razvoj usluga za osobe s invaliditetom“.

Prijave postera i usmenih izlaganja do 15.2.2019. na konferencija.serh@gmail.com

OBAVEZNA online prijava sudjelovanja za sve sudionike (usmena izlaganja, poster prikazi, radionice, sudionici bez izlaganja) https://goo.gl/forms/RQRc89I0WIRucs9i1

Poziv KONFERENCIJA ŠIBENIK 2019

Program KONFERENCIJA-ŠIBENIK-2019

Žic Ralić i sur. sažetak izlaganja

D.Bratković i dr. sažetak izlaganja

26.4.2019. planiran je izlet u Nacionalni park Krka.

Ponuda za izlet NP Krka autobus SERH 26.04.2019

Smještaj-ponuda (detalji vezani uz rezervaciju smještaja u Pozivu)

Obavijest o kotizacijama

Link za online rezervaciju smještaja:

Kratke upute za rezervaciju smještaja:

1. Potrebno je unijeti željene datume (dolazak i odlazak), broj soba i broj osoba po sobi (1 ili 2), zatim je potrebno kliknuti na polje „Rezervirajte svoj smještaj”
  2. Zatim se otvara sljedeći prozor gdje je potrebno kliknuti na polje „Rezerviraj“
  3. Zatim se otvara sljedeći prozor gdje potrebno popuniti detalje o gostu (ime i prezime, mail adresa i tel.)

Potrebno je izabrati način plaćanja-Plaćanje/Garancija (Uplata putem bankovnog računa – predračuna ili Kreditna kartica odnosno garancija rezervacije kreditnom karticom onda je plaćanje smještaja na recepciji hotela).Ukoliko je plaćanje putem predračun, mora se kvačicom označiti kvadratić „Želim predračun za rezervaciju“ nakon čega se otvara obrazac „Podaci za predračun“ u koji se unose podaci o tvrtki.

4. Na kraju je potrebno označiti kvadratić „Rezervacijom ove jedinice slažem se s uvjetima i pravilima privatnosti“, te kliknuti na polje  „Potvrdi i rezerviraj“. Nakon potvrde rezervacije, na mail adresu koja je ostavljena prilikom popunjavanja osobnih podataka doći će potvrda s brojem rezervacije.