Nagrada “Prof. Tomislav Špoljar za 2018.”

Povodom obilježavanja Dana edukacijskih rehabilitatora 1.3.2019. u Varaždinu je upriličena svečana proslava i dodjela nagrada „Prof. Tomislav Špoljar“ za 2018. godinu.
Dobitnica godišnje nagrade „Prof. Tomislav Špoljar“ je Dinka Žulić, višegodišnja zaposlenica u Centru za odgoj i obrazovanje Čakovec. O njezinom bogatom stručnom djelovanju govorila je prof.dr.sc. Zrinjka Stančić koja je član Povjerenstva za dodjelu nagrade u Savezu edukacijskih rehabilitatora Hrvatske. Svoje dojmove o kolegici Dinki i njezinom radu i struci podijelila je i ravnateljica Centra u Čakovcu gospođa Dragica Benčik.
U pratnji članova uže obitelji, Dinka Žulić primila je godišnju nagradu u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu. Nagradu su joj uručili predsjednik Saveza dr.sc. Zlatko Bukvić, predsjednica Hrvatske komore edukacijskih rehabilitatora doc.dr.sc. Ljiljana Pintarić Mlinar i dekanica Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta izv.prof.dr.sc. Snježana Sekušak-Galešev te prof.dr.sc. Sanja Špoljar Vržina.
Dobitnica nagrade za životno djelo je prof.dr.sc. Jasmina Frey Škrinjar koju su za ovu nagradu predložili članovi Udruge edukacijskih rehabilitatora grada Zagreba i Zagrebačke županije, podržali djelatnici Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta, a potvrdili članovi Skupštine Saveza. O njezinom bogatom stručnom i znanstvenom radu govorila je prof.dr.sc. Zrinjka Stančić, a o iskustvu i ugledu koji profesorica uživa među studentima i kolegama u struci govorila je predsjednica Udruge za ranu intervenciju Varaždinske županije Emina Kovačić.
Prof.dr.sc. Jasmina Frey Škrinjar primila je nagradu u prisutnosti članova njezine uže obitelji. Nagradu su joj uručili predsjednik Saveza dr.sc. Zlatko Bukvić, predsjednica Hrvatske komore edukacijskih rehabilitatora doc.dr.sc. Ljiljana Pintarić Mlinar i dekanica Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta izv.prof.dr.sc. Snježana Sekušak-Galešev te prof.dr.sc. Sanja Špoljar Vržina.
Plaketu Saveza edukacijskih rehabilitatora Hrvatske primila je studentica Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta zbog brojnih svjetski zapaženih sportskih uspjeha unatoč kojima i dalje redovito izvršava svoje studentske obveze. O Dini Levačić i njezinim uspjesima također je govorila prof.dr.sc. Zrinjka Stančić, a Plaketu su joj uručili predsjednik Saveza dr.sc. Zlatko Bukvić, predsjednica Hrvatske komore edukacijskih rehabilitatora doc.dr.sc. Ljiljana Pintarić Mlinar i dekanica Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta izv.prof.dr.sc. Snježana Sekušak-Galešev te prof.dr.sc. Sanja Špoljar Vržina.
Savez edukacijskih rehabilitatora Hrvatske dodijelio je i zahvalnice profesorima Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta, Učiteljskog fakulteta, Sveučilišta Sjever, predstavnicima ustanova i civilnih organizacija te istaknutim članovima Saveza koji doprinose realizaciji aktivnosti.