Nagrada “prof. Tomislav Špoljar” 2017.

U Zagrebu je 4.12.2017. godine u prostorijama Školske knjige održana svečanost dodjele nagrada „prof. Tomislav Špoljar“. Nagradu dodjeljuje Savez edukacijskih rehabilitatora Hrvatske istaknutim članovima koji svojim radom i zalaganjem promiču edukacijsko-rehabilitacijsku znanost i praksu te doprinose ugledu Saveza.

Svečanost uručivanja nagrada upriličena je za vrijeme konferencije na kojoj se okupilo 130 stručnjaka edukacijsko-rehabilitacijskog profila i gosti. Svečanosti dodjele nagrada prisustvovali su predstavnici Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta, Agencije za odgoj i obrazovanje te predstavnici udruga članica Saveza, Udruge za autizam Zagreb i dr.

U 2017. godini nagradu „prof. Tomislav Špoljar“ za životno djelo primila je umirovljena Slavica Dujmović, dugogodišnji član Udruge edukacijskih rehabilitatora grada Zagreba i Zagrebačke županije i dugogodišnja djelatnica Centra za autizam Zagreb. Nagradu su dobitnici uručili predsjednik Saveza Zlatko Bukvić; prof.dr.sc. Jasmina Frey Škrinjar; Žarka Klopotan, ravnateljica Centra za autizam; Marin Vučić, ravnatelj Centra za odgoj i obrazovanje Tomislav Špoljar  iz Varaždina te prof.dr.sc. Sanja Špoljar Vržina, inače unuka prof. Tomislava Špoljara.  SLAVICA DUJMOVIĆ

Godišnju nagradu „prof. Tomislav Špoljar“ primila je za svoj stručni i profesionalni rad te kontinuirano djelovanje u tijelima Saveza mr.sc. Edit Lemal, ravnateljica Centra za odgoj i obrazovanje „Ivan Štark“ i predsjednica Udruge edukacijskih rehabilitatora Osijek. Nagradu su dobitnici uručili predsjednik Saveza Zlatko Bukvić; prof.dr.sc. Jasmina Frey Škrinjar; Marin Vučić, ravnatelj Centra za odgoj i obrazovanje Tomislav Špoljar  iz Varaždina te prof.dr.sc. Sanja Špoljar Vržina. EDIT LEMAL

Glazbenim izvedbama, svečanost su prigodno podržali djelatnici Centra za odgoj i obrazovanje Tomislav Špoljar iz Varaždina.